Blogger

Utsettelse på oppgave 3 og 4

Jeg ser innlevering av oppgave 3 kom for kort tid etter forelesningen om innholdskartlegging (slik at dere ikke ville hatt tid til å gjøre dette ordentlig).

Jeg har derfor utsatt innlevering av oppgave 3 med en uke. Dermed blir også innlevering av oppgave 4 forskjøvet med en uke.

Eksamensdato

Jeg har nå spilt inn 31. mai som dato for endelig eksamen til studieadministrasjonen.

Den er ikke 100% spikret, men jeg håper at det ikke er noen konflikter.

Generisk custom-modul for masterstudenter

Det er mulig at ikke alle masterstudenter har klart å finne et passende prosjekt for en custom-modul. De som ikke har noe annet prosjekt kan forsøke å lage følgende:

I Drupal kan innhold være «Promoted to front page» («Vis på forsida») eller ikke. For å kunne endre denne innstillingen må en brukeren ha tillatelsen «Administer content» som har sikkerhetsimplikasjoner og som derfor bare kan gis til betrodde roller.