Presentasjon av heuuristisk evaluering

Vi starter 10:15 - og rekkefølgen for presentasjonene er:

  1. Springe (av DIY)
  2. DIY Norge (av Frisk)
  3. Fotoklubb (av OSI volleyball)
  4. Turlabb (av Møbeldesigner)
  5. Pixls (av Springe)
  6. Møbeldesigner Maren Wesseltoft (av Turlabb)
  7. Fotoklubben (av events@ifi)
  8. events@ifi (av Fotoklubben)
  9. Frisk (av Pixls)

 

Kommentarer

Dette blir vel litt sen tilbakemelding? Ingen av våre gruppemedlemmer kan møte denne uken så dette må vi nok droppe.

Vil det være like god forhåndsvarsel på eksamen? 

Vi fikk nå endelig svar på oblig3, men mangler resten da jeg fikk høre at retterne mangler rettemal på disse!

Uten den nyttige tilbakemelding blir det svært vanskelig for oss å forberede oss til eksamen. Dette burde vært på plass i god tid før. Det er nå kun 13 dager igjen til eksamen. De fleste av oss har jobber og andre fag i tillegg til essay skriving i tillegg til dette faget. Dette bidrar til å ødelegge all planlegging vi har forsøkt å gjøre for å få ting til å passe.

Uten tilbakemeldingen vi har krav på og den tiden jeg trenger føler jeg mot totalt uforberedt foran eksamen. 

Jeg ser ingen annen grunn enn at eksamen bør bli avlyst. Det kan ikke forventes at studentene skal måtte avlegge eksamen med en slik total mangel på tilbakemelding i tillegg til dårlig forbehold.

 

Dette var alt for kort varsel. Ingen fra min gruppe hadde noen sjanse til å møte opp til dette.

Vi vet heller ikke per nå om hvordan vi ligger ann med det vi skal presentere på eksamen (med tanke på oblig tilbakemelding). Som vedkommende sier så er det 13 dager til eksamen. Vi vet ennå ikke hvordan vi ligger ann med obligene. Obligene skal jo fortelle deg hvordan man ligger med pensum og hvordan vi kan forbedre oss og bli klare til eksamen. Oblig 4 - Konsolidert designdokument er levert 2 måneder siden nå (om dager), og fortsatt ingen tilbakemelding på om det var godt nok til å få godkjent eller ikke.

Hvordan skal vi vite om vi er på rett spor med øving til eksamen? Vi har 2 store gruppe innleveringer noen dager før eksamen også, som teller på karakteren i faget. Vi vet ikke når på dagen vi skal ha eksamen heller.  Jeg kan ikke sitte å bruke tiden på dette faget også sitte å lure på om det skal skje noe eller ikke i det hele tatt (som sagt oblig 4 er jo ikke rettet ennå.. jeg vet ikke om jeg består eller ikke). Kaster bort mye tid på å sitte med dette faget da.

Utsettelse av eksamen nå er ikke aktuelt i det hele tatt fra min side. Det blir alt for trangt med eksamen datoer og i forhold til hvordan jeg har planlagt eksamens øving. 

Rettelse med innleveringer. Vi har TO innleveringer som teller på karakteren dagen før eksamen. Så her må vi få info snart!!!!!