Generisk custom-modul for masterstudenter

Det er mulig at ikke alle masterstudenter har klart å finne et passende prosjekt for en custom-modul. De som ikke har noe annet prosjekt kan forsøke å lage følgende:

I Drupal kan innhold være «Promoted to front page» («Vis på forsida») eller ikke. For å kunne endre denne innstillingen må en brukeren ha tillatelsen «Administer content» som har sikkerhetsimplikasjoner og som derfor bare kan gis til betrodde roller.

For å gjøre det mulige for mindre privilegerte brukere å endre denne innstillingen er kan man lage en «custom» modul spesifikt for denne tillatelsen, og la den være styrt av en egen tillatelse («Administer frontpage promotion») som kun tillater å sku av og på dette flagget for en innholdsinnstans.